Mål og Highlights: Se Brighton og Manchester City dele efter drømmehug og annullerede mål

Et langskudsdrøn fra distancen og to annullerede mål blev overskrifterne, da Brighton og Manchester City delte pointene mellem sig onsdag aften. Se alle mål og highlights inde i artiklen.

Manchester City-Brighton mål og highlights, Premier League højdepunkter.

Både Manchester City og Brighton stillede stærkt fra start i sæsonens næstsidste kamp.

Her fik Phil Foden bragt de gæstende engelske mestre på sejrskurs i det 25.minut, men et perlemål af Brightons Julio Enciso bragte balance i regnskabet før pausen.

I anden halvleg brød Erling Haaland ud i vild jubel, da han gjorde det til 1-2 og udbyggede sin målrekord til 37 Premier League-scoringer i samme sæson. Målet blev dog underkendt grundet et frispark af nordmanden selv kort forinden. I første halvleg fik Brightons Kaoru Mitoma også underkendt et mål. Med det ene point har Brighton cementeret sin sjetteplads og kan nu se frem til Europa League efter sommerferien.