2 min læsningMarvin Schwäbes træner: Han kan komme på landsholdet

Den tidligere Brøndby-keeper Marvin Schwäbe har kvaliteterne til, at komme ind omkring det tyske landshold, hvis man spørger hans træner i FC Köln, Steffen Baumgart.

2 min læsning
Marvin Schwäbe kan godt komme ind omkring det tyske landshold, hvis han fortæstter med at udvikle sig ifølge FC Kölm-træner, Steffen Baumgart.
Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

I 2021 vandt han det danske mesterskab med Brøndby IF.

Nu står han fast for FC Köln i Bundesligaen, der i skrivende stund indtager 10. pladsen med kun en enkelt kamp tilbage af sæsonen.

Der er flere lyspunkter på Köln-mandskabet, der ledes af Steffen Baumgart. Blandt andet den 28-årige angriber Davie Selke, der scorede to mål mod rivalerne fra Bayer Leverkusen, sidste gang de mødte hinanden.

Mandag blev Steffen Baumgart spurgt, hvem af spillerne på Köln-holdet, der havde de bedste chancer for at komme på det tyske landshold forud for nationens værtskab ved EM 2024.

– Hvis jeg nævner en nu, vil folk tro jeg er skør… Hvis Davie [Selke] fortsætter sådan her… Jeg er spændt på at se, om han vil blive fuldstændig overset, hvis han forbliver skadesfri, og hvis tingene fortsætter med at fungere.

– Det er det samme med Marvin Schwäbe, hvis han fortsætter med at udvikle sig – måske kommer han ikke ind på holdet som nummer et med det samme, lød det fra Steffen Baumgart ifølge tyske Express.

Før den nu 28-årige Schwäbe kom til FC Köln, nåede han at stå mellem stængerne i Brøndby 121 gange og holdte buret rent 31 gange.

Eksperter udpeger: Her er sæsonens største profil i Superligaen

Både Marvin Schwäbe og Davie Selke var med til at vinde U-21 EM med det tyske ungdomslandshold i 2017, hvor de slog Spanien med 1-0 i finalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer