2 min læsningBukayo Saka: Derfor forlængede jeg min kontrakt

Bukayo Saka har forlænget kontrakten med Arsenal , og det er blandt andet for at indfri hans personlige ambitioner.

2 min læsning
Arsenal har forlænget med Bukayo Saka.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Bukayo Saka har tirsdag forlænget sin kontrakt med barndomsklubben, Arsenal, indtil 2027.

Saka har spillet i klubben siden han var otte år gammel, men selvom han har taget turen fra akademi til førsteholdsspiller, mener han ikke, at han er færdig med at udvikle sig i Arsenal:

– Jeg synes, at jeg har alting, jeg skal bruge for at blive den bedste spiller, jeg kan blive. Det er derfor, at jeg er glad for at blive og være her til fremtiden, fordi jeg tror virkelig på, at vi kan opnå store ting, siger Saka om forlængelsen.

Den 21-årige offensivprofil fik sin debut for førsteholdet tilbage i 2018/19, og i den efterfølgende sæson blev han en fast del af holdet.

Han har allerede spillet 178 kampe i den røde bluse, og derfor har han også været med på rejsen fra underpræsterende storklub til titelbejler:

– Jeg har set meget forandring. Jeg har set holdet og klubben vokse, og én ting alle omkring kan være spændte på er, at vi er på vej i den rigtige retning.

– Tiden er på vores side. Ser du på vores hold, er mange af spillerne stadig unge. Vi er sultne, og mange af os har ikke vundet trofæer med Arsenal, så vi vil gerne opnå store ting. Hører du måden, vi alle taler på; vi vil vinde, og vi vil vinde her, siger Saka.

Officielt: Arsenal forlænger med offensiv stjerne

Bukayo Saka får mulighe for at fejre sin nye kontrakt med en sejr i den sidste Premier League-runde, når Arsenal møder Wolves. Kampen spilles søndag kl 17.30 og kan ses på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer