2 min læsningAncelotti: Spanien er ikke racistisk, men der er racisme i Spanien

Carlo Ancelotti er på et pressemøde tirsdag blevet forhold situationen omkring Vinicius Junior.

2 min læsning
Carlo Ancelotti om racisme i Spanien og Vinicius Junior.
Foto: Violeta Santos Moura/Valdebebas/Ritzau Scanpix

Vinicius Junior har været her, der og allevegne de seneste dage.

Den brasilianske Real Madrid-stjerne er nemlig gået til angreb på LaLiga og Spanien, som han kalder for racistiske, efter han selv var offer for racisme i en udekamp mod Valencia.

På et pressemøde tirsdag er Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, nu blevet forholdt situationen.

– Sandheden er, at Vinicius er et offer i det, der er sket.

– Han bliver nogle gange anset som den skyldige, fordi folk siger, at han er provokerende. Men han er offeret, og det er fansene, som opfører sig ordentligt, også.

– Det er en gruppe, som har opført sig virkelig dårligt… I Mallorca, Valladolid. Det er som om, at det er blevet en vane at svine andre til i Spanien, som om det er helt normalt.

– Det bliver nødt til stoppe, og vi er trætte af at blive svinet til i alle kampe. Bag ved bænkene kan man også høre folk råbe “søn af en…” og “bøsse”. Jeg håber, at institutionerne vil tage affære, herunder også LaLiga og dommerne.

– Spanien er ikke racistisk, men der er racisme i Spanien – ligesom der er det andre steder. Det skal stoppe, lyder det blandt andet fra Real Madrid-cheftræneren.

Følg Campo på Facebook

Carlo Ancelotti mener desuden også, at man skal kigge mod England i forsøget på at komme racismen til livs i Spanien.

– Det er ikke nok bare at fordømme racisme. Det begyndte vi at gøre for lang tid siden. Der mangler i stedet handling for at komme problemet til livs. Racisme og tilsvininger.

– I England sviner de ikke én til, og jeg tror, at problemet er blevet løst der for lang tid siden. Der er ikke noget politi til de engelske fodboldkampe, og her (i Spanien, red.) ligner det, at man er på vej i krig med alle de politibiler overalt.

Vinícius viser videoer i tweet: Ikke kun én fan – mange byer i Spanien

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer