1 min læsningRio Ferdinand: Vinicius har brug for beskyttelse og opbakning

Den tidligere stjernespiller for Manchester United og Leeds, Rio Ferdinand, kalder på opbakning og beskyttelse til Vinicuis Junior, som ikke får nok hjælp af myndighederne og turneringsledelsen.

1 min læsning
Rio Ferdinand savner, at de spanske fodboldmyndigheder tager fat om problemet med racisme
Foto: Ritzau Scanpix / JOSE JORDAN / AFP

Rio Ferdinand frygter at racismeproblematikken igen bliver fejet ind under gulvtæppet.

Søndag aften oplevede Real Madrids Vincius Junior igen racisistiske tilråb til en fodboldkamp, og nu kalder den tidligere engelske landsholdsspiller, Rio Ferdinand, på større opbakning fra LaLiga og de spanske fodboldmyndigheder.

Den tidligere Manchester United-spiller har blandt andet udsendt et tweet med sin støtte til Real Madrids brasilianske angriber.

– Du har brug for beskyttelse. Men hvem beskytter Vinicius Junior i Spanien, spørger Rio Ferdinand på sin Twitter-profil og savner samtidig handlekraft:

– Han modtager et rødt kort efter at være udsat for kvælertag og
have modtaget racisme under kampen….wtf.. Hvor mange gange skal vi se denne unge mand blive udsat for det her lort?? Jeg ser smerte, jeg ser afsky, jeg ser, han har brug for hjælp…og myndighederne gør ikke
noget for at hjælpe ham. Folk skal stå sammen og kræve mere af myndighederne, der står bag vores spil. Ingen fortjener dette, men alligevel tillader de det. Der skal være en samlet modstand mod dette, ellers bliver det fejet under gulvtæppet IGEN,
skriver Rio Ferdinand, som samtidig har tagget en lang række verdensstjerner som Neymar, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah med flere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer