1 min læsningAnkersen og co. præsenterer rokade på ledelsesgangene i Southampton

Ejerne af Southampton, Sport Republic, med Rasmus Ankersen som direktør tager nu konsekvensen af nedrykningsskuffelsen i Premier League.

1 min læsning
Southampton Logo

Fra næste sæson bliver Premier League-bolden efter 11 sæsoner i den bedste engelske række skiftet ud med Championship i Southampton.

Det har man nu taget konsekvenserne af i ejergruppen i klubben, og mandag har man på sin hjemmeside kunne offentliggøre den første af mange ændringer i klubbens ledelse.

Her oplyser klubben, at klubbens ejere, sportsinvesteringsfirmaet Sport Republic, der blandt andet er stiftet og ejet af den tidligere FC Midtjylland-spiller, Rasmus Ankersen, at man blandt andet har taget afsked med klubbens administrerende direktør, Martin Semmens.

Det betyder, at Sport Republic nu tager fuld operationel kontrol over Southampton med omgående virkning.

Rasmus Akersen forbliver i sin stilling som administrerende direktør i Sport Republic og varetager alt, hvad der har med fodbold-strategien i klubben at gøre.

Derudover fortsætter også Henrik Krafth, der også er medejer af Sport Republic også i sin stilling som formand i Southampton og bliver desuden indsat som ny midlertidig administrerende direktør, indtil man har fundet en ny mand til jobbet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der fremgår ikke informationer om, hvorvidt rokaderne også kommer til at påvirke staben omkring holdet, så efter alt at dømme står klubbens manager, Rubén Sellés, stadig i spidsen for nedrykkerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer