2 min læsningSkuffet AGF-profil efter nederlag til FCK: Det er jo ganske forfærdeligt!

Det var en meget skuffet Mikael Anderson, der gav interview efter AGF's nederlag på 4-3 til de forsvarende mestre fra F.C. København.

2 min læsning
Mikael Anderson ærgrer sig over nederlag til FCK.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det var med hiv og sving, at F.C. København fik sikret sig sejren søndag aften mod AGF.

Efter en tidligt FCK-føring på 2-0 fik AGF kæmpet sig godt tilbage i kampen og lå faktisk til at tage en 3-2-sejr frem til 15 minutter før slutfløjt.

Men en stærk F.C. København-slutspurt vendte det hele på hovedet endnu en gang. Og løverne endte således med at tage en 4-3-sejr kort før slutfløjt.

Derfor var det da også en skuffet AGF-profil i form af Mikael Anderson, der mødte Viaplay-journalisterne efter slutfløjt.

– Det siger jo sig selv, at det jo er ganske forfærdeligt, indleder Mikael Anderson skuffet efter 4-3-nederlaget til F.C. København.

– Jeg hader og tabe – og specielt på en dag, hvor vi spiller en god fodboldkamp. Men alt i alt så er jeg sindsygt stolt af det hold her. Vi viser sindsyg god moral. Men ja, skuffende at vi ikke i det mindste får et point med, når vi er godt med hele kampen, siger Mikael Anderson til Viaplay.

Mål og Highlights: VANVITTIG KAMP – FCK vinder 4-3 mod AGF!

Kampens resultat betyder, at F.C. København nu indtager førstepladsen i Superligaen med fem point ned til de nærmeste konkurrenter fra FC Nordsjælland på andenpladsen. FC Nordsjælland har dog fortsat en kamp i hånden.

AGF indtager efter opgøret en fjerdeplads med tre point op til Viborg FF, som lige nu sidder på bronzemedaljerne.

Se alle statistikker, mål og highlights fra opgøret mellem FCK og AGF samt den samlede Superliga-stilling i artiklen ovenfor.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer