2 min læsningLewandowski har to ønsker til transfervinduet: Dem skal Barça hente!

Robert Lewandowski håber på at få to nye holdkammerater i FC Barcelona i forbindelse med sommerens transfervindue. Se hvem her.

2 min læsning
Robert Lewandowski håber, at Lionel Messi og Joshua Kimmich skifter til FC Barcelona.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Robert Lewandowski og FC Barcelona har sikret sig mesterskabet i LaLiga.

Og med blot tre spillerunder tilbage af sæsonen, hvor alt nu er afgjort for FC Barcelona, så er der mest af alt et transfervindue at se frem imod.

Her håber Robert Lewandowski, at den catalanske storklub vil hente et par forstærkninger ind. Specielt to spillere falder for alvor i den 34-årige polaks smag.

Skal Robert Lewandowski pege på de potentielle transfers, som han har størst forhåbninger for til sommer, så er det først og fremmest Lionel Messi, der skal en tur tilbage til den catalanske storklub. Det fortæller Lewandowski i et interview med den spanske avis, SPORT.

– Jeg vil gerne spille med Lionel Messi i Barça, indleder Lewandowski kort, før han fortsætter:

– Hans spillestil har udviklet sig de seneste år. Han tænker anderledes, positionerer sig anderledes på banen og spiller bolden anderledes. Det ville helt sikkert passe rigtig godt ind. Han har en unik sans, og det er bare nemmere at spille med spillere, der forstår fodbold – især på en måde så dybtgående som ham.

Men det er ikke kun Lionel Messi, som den målfarlige polak håber på, kan trække i en FC Barcelona-trøje efter sommer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lewandowski ser nemlig også gerne, at FC Barcelona henter den tidligere holdkammerat i FC Bayern München, Joshua Kimmich, ind som erstatning til Sergio Busquets.

– Og så vil jeg sige til Joshua Kimmich, at det er det hele værd at komme til Barça – for livet, klubben og for atmosfæren. Både Barça og Bayern er to store klubber, men livet er anderledes i Barcelona på grund af sproget, oplevelsen og den udfordring, vi har her, siger Lewandowski.

Robert Lewandowski har, siden sin ankomst til FC Barcelona i sommeren 2022, spillet 43 kampe for den catalanske storklub. Her har han bidraget med 32 scoringer og syv assists.

I denne sæson topper Robert Lewandowski topscorerlisten i LaLiga med 22 mål, hvilket er hele fem mål mere end den nærmeste konkurrent, Real Madrids Karim Benzema, som har scoret 17 mål.

Robert Lewandowski er fortsat på kontrakt i FC Barcelona frem til sommeren 2026.

Journalist: Tidligere Barcelona-stjerne tager over efter Cruyff

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer