1 min læsningJournalist: Tidligere Barcelona-stjerne tager over efter Cruyff

Tirsdag blev det officielt at Jordi Cruyff stopper i FC Barcelona efter to år i den sportslige ledelse. En anden tidligere Barca-profil er dog klar i kulissen.

1 min læsning
Deco i spil som ny direktør i FC Barcelona
Wikicommons / mutari

Den enes død, den andens brød.

Netop som Jordi Cruyff er på vej ud af FC Barcelona efter to år i den sportslige ledelse, har klubben allerede en ny profil klar til at tage over.

Og det er ikke en Hr. hvem-som-helst. Den normalt velinformerede transferjournalist, Fabrizio Romano, skriver nu, kort efter at klubben officielt har meldt Jordi Cruyffs stop ud, at FC Barcelona er tæt på en aftale med sin tidligere midtbanespiller Deco, der bliver ny sportsdirektør.

Deco spillede i FC Barcelona fra 2004 til 2008, og han skulle nu være i de afgørende forhandlinger om en ansættelse.

Deco, der bærer det fulde navn Anderson Luís de Souza, er født i Brasilien, men han repræsenterede Portugal på landsholdet.

Han vandt Champions League med Porto i 2004 og igen ned FC Barcelona i 2006, og nu skal han altså ind og styre de mange stjerner i FC Barcelona – herunder danske Andreas Christensen.

Deco driver et sportsmanagement bureau, og ifølge Romano er ‘aftalen’ 90% færdigforhandlet.

FC Barcelona er netop blevet spanske mestre og vil i den kommende sæson tilbage til Champions League og genvinde sin position i Europa.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer