Mål og Highlights: FC Midtjylland udklasserede tamme AaB med 2-0

AaB og FC Midtjylland kæmpede søndag om afgørende point. For AaB handlede det om overlevelse i Superligaen, for FC Midtjylland gjaldt det deltagelse i Conference League-kvalifikationen i juni måned. Se mål og højdepunkter i artiklen her.

FC Midtjylland starter bedste mod AaB

AaB og FC Midtjylland kæmpede om vigtige point i hver sin ende af nedrykningsspillet. Og AaB, der tabte pokalfinalen i torsdags til FCK, skuffede allerede efter blot fem minutters spil hjemmepublikummet, der måtte tage et 2-0 nederlag med hjem.

Gustav Isaksen bragte hurtigt FC Midtjylland foran 1-0, da bolden efter et midtjysk pres endte hos ham i AaB-feltet. Scoringen vækkede dog ikke AaB, der faktisk også kom bagud 2-0 med endnu en Gustav Isaksen scoring.

Men i opspillet til målet, der ellers var sat sikkert ind af Isaksen, havde Paulinho hånd på bolden, og derfor annullerede VAR scoringen.

Paulinho og FCM tog dog revanche i anden halvleg, hvor brasilianeren efter blot fem minutter bragte FCM på 2-0, i en situation hvor midtjyderne straffede AaB i en omstilling.