2 min læsningEkspert giver ‘CV’ råd: Hent disse fem spillere til sommer

Ifølge Viaplay-ekspert, Peter Sørensen, skal Brøndby hente en række spillere til sommer. Se indkøbslisten til 'CV' her.

2 min læsning
Den bør Brøndby købe i transfervinduet til sommer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby IF har udspillet sin rolle i Superligaen for i år.

Således kan Brøndby nu ikke længere nå at gøre sig gældende i kampen om medaljer eller en plads i de europæiske turneringer i den kommende sæson.

Med to kampe tilbage imod henholdsvis FC Nordsjælland og AGF kan Brøndby maksimalt nå at drille nogle af topholdende i jagten på mesterskab og medaljer. Ellers kan vestegnsklubben så småt begynde at forbedrede sig på det kommende transfervindue til sommer. For her bør Brøndby IF nemlig få travlt – i hvert fald hvis man spørger Viaplay-ekspert, Peter Sørensen.

Carsten V. Jensen udtalte tidligere søndag, at man forventer et par justeringer i løbet af sommeren. Det kan du læse mere om her.

Men ifølge Peter Sørensen skal Brøndby for alvor have spenderbukserne på. Og det kræver, at man henter mere end et par stykker eller tre.

Peter Sørensen mener nemlig, at der gerne skal hentes en håndfuld spillere ind i det kommende transfervindue. Derfor har han lavet en udførlig liste over spillere, som ‘CV’ burde tage et ordentligt kig på. Og her er det specielt defensiven, der skal forstærkes.

Jesper Sørensen: Vi dør efterhånden som kampen skrider frem

– Som vi ser på højrebacken med Anton Gaaei fra Viborg. Jeg synes, at han har været den bedste højre back sammen med Elias Jelert fra FCK. Han er ung – kun 20 år. På den anden side kan man prøve at svække AGF med Gift Links. Et offensivt våben, der kan dække defensiven af.

– Jeppe Tverskov er en spiller, som man kan hente, hvis man vil. Tobias Salquist kender jeg fra førstehånd. Han er lynhurtig og god på dødbolde. Den, der skal være kronen på værket, er Elias Achouri fra Viborg. Det vil være en stærk markering og vil gøre Brøndby i stand til at kæmpe med i top tre.

Det efterlader således Brøndby med det, som må betegnes som værende Peter Sørensens ideelle Brøndby-opstilling, som i givet fald ved se således ud:

Målmand:
Mads Hermansen

Forsvar:
Anton Gaaei
Tobias Salquist
Jeppe Tverskov
Gift Links

Midtbane:
Daniel Wass
Mathias Greve
Hakon Evjen
Elias Achouri
Nicolai Vallys

Angriber:
Ohi Omoijuanfo

Se hele Onside-indslaget og begrundelserne bag hvert enkelt indkøb i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer