1 min læsningMedie: Tre storklubber jagter Bayern-stjerne

Hele tre af de største klubber i verden jagter den 28-årige Bayern-stjerne til trods for, at Bayern ikke vil sælge ham til sommer.

1 min læsning
Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er rift om Joshua Kimmich.

For ikke så længe siden kunne Fabrizio Romano meddele, at den tyske midtbanespiller angiveligt skulle være utilfreds efter fyringen af Julian Nagelsmann.

I samme ombæring lød der ifølge Romano en klar melding fra klubben om, at de ikke har tænkt sig at skille sig af med Kimmich, der i skrivende stund har spillet 345 kampe for Bayern München.

Ikke desto mindre har tre af verdens største klubber nu 28-årige Kimmich på blokken ifølge spanske Marca.

Der er tale om to Premier League-klubber i form af Arsenal og Liverpool og de nykronede spanske mestre, FC Barcelona.

Både Arsenal og Liverpool søger efter nye midtbanespiller. ‘The Gunners’ skiller sig højst sandsynligt af med Granit Xhaka, hvor Bayer Leverkusen virker til at være den oplagte adresse for schweizeren.

Følg Campo på Facebook

Liverpool har bekræftet, at hele tre midtbanespillere forlader klubben til sommer, hvorfor de har brug for erstatninger i truppen.

Den sidste bejler, FC Barcelona, kommer til at mangle en defensivt orienteret midtbanespiller, efter det blev bekræftet, at klubikonet Sergio Busquets er i gang med sin sidste sæson i ‘Blaugrana’.

Barcas mesterholdstrup mod Real Sociedad: Tre profiler ude

Bayern München kæmper hårdt mod Dortmund i toppen af Bundesligaen, og lørdag gælder det om at holde sig til, når RB Leipzig besøger Allianz Arena.

Kampen sparkes i gang klokken 18:30, og du kan se den på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer