Premier League

Medie: Arsenal mister midtbanemand – vender retur til Bundesligaen

Premier League-klubben Arsenal ser ud til at miste klubbens schweiziske midtbanedynamo, Granit Xhaka, der vender retur til Bundesligaen.

Premier League-klubben Arsenal ser ud til at miste klubbens midtbanespiller Granit Xhaka, der angiveligt er tæt på Bayer Leverkusen.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter syv sæsoner er sandet ved at løbe ud af timeglasset for Granit Xhaka i Arsenal.

Den 30-årige schweiziske midtbanespiller når med to kampe tilbage af sæsonen lige nøjagtigt ikke op på 300 kampe for The Gunners, som han indtil videre har repræsenteret 295 gange.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er der nemlig hverken forhandlinger eller nogen planer om forhandlinger mellem Arsenal og midtbanespilleren med de albanske rødder.

Til gengæld lader en retur til den tyske Bundesliga til at være tæt på for Xhaka, der tidligere har spillet 140 kampe for Borussia Mönchengladbach.

Det er dog ikke Mönchengladbach men derimod lokalrivalerne fra Bayer Leverkusen, der ser ud til at løbe med den schweiziske landsholdsprofils underskrift.

Xhaka har ét år yderligere på sin nuværende Arsenal-kontrakt, mens klubben har mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år. Derfor menes Leverkusen at skulle hoste op med 15 millioner euro – 111 millioner kroner – hvis de vil have Xhaka allerede til sommer.

Det menes, ifølge Romano, ikke at være noget problem, og Leverkusen skulle efter sigende stå klar med en kontrakt til juni 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P