1 min læsningMål og highlights: Første Bundesliga-nedrykker fundet – se Hertha Berlin rykke ned mod Bochum

Oliver Christensen og Hertha Berlin er nu med sikkerhed fortid i Bundesligaen i denne omgang efter lørdagens opgør mod Bochum. Se mål og highlights i artiklen.

1 min læsning
Hertha Berlin lever fortsat i Bundesligaen efter sejr mod Bochum.
Foto: John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix

Hertha Berlin var den absolutte bundprop i Bundesligaen før lørdagens opgør mod Bochum. Og derfor gjaldt kun en sejr, da Oliver Christensen og co. gik på banen lørdag eftermiddag, hvis man fortsat skulle have mulighed for overlevelse i den bedste tyske række.

Og selvom det så rigtig lovende ud for Hertha Berlin langt henne i opgøret, så endte det i den helt store nedtur. Hjemmeholdet havde ellers bragt sig i front, men fire minutter inde i kampens tillægstid fik Keven Schlotterbeck lukket ned for festen på Olympia stadion i Berlin med sin scoring til 1-1.

Kampens resultat betyder, at Hertha Berlin er færdige i Bundesligaen i denne omgang. Det er nu matematisk umuligt for Oliver Christensen og co. at overleve, og dermed er den første nedrykker i denne sæson fundet. Bochum henter modsat et vigtigt point i klubbens jagt på overlevelse, hvor man lige nu placerer sig et enkelt point over stregen.

Hertha Berlin 1-0 Bochum (Lucas Tousart, 63′):

Hertha Berlin 1-1 Bochum (Keven Schlotterbeck, 90+4′):

Se highlight-pakke i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer