2 min læsningF.C. København-stopper tror på mesterskabet: Pokalfesten holdes når vi bliver mestre

F.C. Københavns unge stopper, Valdemar Lund, er klar til at holde Pokalfest og mesterskabsfest kombineret i starten af juni.

2 min læsning
Valdemar Lund tror på mesterskabet.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København sikrede sig torsdag eftermiddag sejren i Pokalturneringen, hvor AaB blev besejret med 1-0.

Her fik den unge FCK-stopper, Valdemar Lund, samtlige minutter på banen for F.C. København. Og det var en stor oplevelse for den blot 19-årige midterforsvarer.

Og endnu en stor oplevelse venter søndag aften, når AGF gæster Parken og F.C. København i et vigtigt topopgør i Superligaen. Et internt møde, hvor der plejer at være godt med tryk og intensitet på, hvilket Valdemar Lund også spår, bliver tilfældet i denne omgang.

Den unge FCK-stopper tror på, at F.C. København kan trække sig sejrrigt ud af opgøret, hvis de bringer meget af det samme, som blev bragt i Pokalfinalen mod AaB. Og så glæder han sig til at holde festen efter Pokal-triumfen, når FCK ifølge han selv har vundet det danske mesterskab.

– Det kan godt blive den samme type kamp igen, for der plejer altid at være en enorm intensitet og god tænding på i vores kampe mod AGF. Så det bliver nok det samme, vi skal tage med ind og levere i morgen.

– Det er jo også en slags finaler, der venter i de tre sidste kampe, og den fest vi ikke havde tid til at holde i torsdags, den må vi holde, når vi forhåbentlig også har vundet mesterskabet.

– Men nu gælder det først og fremmest AGF i morgen, og med fuldt hus i Parken, fortæller Lund til FCK’s hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

F.C. København placerer sig i skrivende stund på førstepladsen i Superligaen.

Men med tre spillerunder tilbage af sæsonen kan altså fortsat ske i top fire, da blot fem point adskiller F.C. København og AGF, som indtager ligaens fjerdeplads.

Kampen mellem F.C. København og AGF sparkes i gang søndag klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se den øjeblikkelige stilling i Superligaens Mesterskabsspil herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer