Barcelona løfter La Liga-trofæet med malurt i bægeret: Taber til Real Sociedad på Camp Nou for første gang i 30 år

Barcelona kunne lørdag aften fejre La Liga-sejren med hjemmefansene på Camp Nou, men Real Sociedad satte en kæp i hjulet på den gode stemning.

Barcelona tabte 2-1 til Real Sociedad i La Liga.

Der var lagt op til fest på Camp Nou lørdag aften.

Et fyldt Camp Nou skulle vidne deres helte løfte La Liga-trofæet, efter hvad der forventedes var en givet sejr til catalanerne.

Men sådan blev det ikke helt. For Real Sociedad bed mere fra sig, end hvad man havde forventet, og i sidste ende måtte Barcelona se sig slået med 2-1.

Nederlaget blev grundlagt af et tidligt mål fra Mikel Merino allerede efter fem minutter.

Meget kunne tyde på, at Barcelona-spillerne allerede inden kampen havde tankerne på mesterskabsfesten, for Barcelona-spillet var præget af utallige personlige fejl, og Alexander Sørloth kunne gøre det til 2-0 i anden halvleg.

Robert Lewandowski fik lov at få sæsonens sidste hyldest af fansene, da han satte en reducering ind til 2-1 i tillægstiden.

Selvom der var mesterskabstømmermænd-tendenser på banen, lagde det ikke en dæmper på fejringen, som Barcelona fortjent kunne udfolde på banen, da Sergio Busquets kunne løfte trofæet efter kampen.

Sejren betyder også, at Real Sociedad ligner et hold, der skal spille Champions League næste sæson, eftersom man nu ligger nummer fire i La Liga med fem point ned til Villareal på femtepladsen.