NordicBet Ligaen

Mål og highlights: Hobro vinder i Nykøbing og nærmer sig endnu en sæson i NordicBet Ligaen

Hobro IK har mere eller mindre reddet sig endnu en sæson i NordicBet Ligaen fredag aften med en vigtig 2-1 sejr ude mod allerede nedrykkede Nykøbing FC.

Hobro Logo

Hobro IK sikrede sig fredag aften så godt som endnu en sæson i landets næstbedste fodboldrække NordicBet Ligaen.

På udebane mod Nykøbing FC leverede de gulblusede Hobro-spillere en sejr på 2-1 og har nu skabt afgørende afstand på syv point til Fremad Amager under stregen.

Efter 33 minutters spil bragte Emil Søgaard Jensen Hobro foran 1-0, inden det gik rigtig stærkt i starten af anden halvleg.

Her udlignede Nykøbing og Emilio Simonsen til 1-1, hvorefter Hobro hurtigt slog tilbage og kom foran 2-1 ved Frederik Elkær. Og den føring holdte i resten af kampen.

Mål og highlights: Hillerød viser NordicBet Liga-klasse med sejr over HB Køge

Fremad Amager har tre kampe og ni point tilbage at spille om, ligesom københavnernes målscore er markant dårligere end Hobros.

Hobro møder i næste opgør HB Køge på hjemmebane.