1 min læsningPL-oprykker bekræfter: Rutineret target-man forlader klubben efter ni år

Burnley bekræfter onsdag eftermiddag, at deres mangeårige måltyv forlader klubben til fordel for Norwich City til sommer.

1 min læsning
Ashley Barnes skifter til Norwich.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

En æra er slut i Burnley.

Efter ni år, næsten 300 kampe og 55 scoringer stopper kult-angriberen, Ashley Barnes nemlig i klubben.

Det står klart, efter klubben onsdag kan meddele på sin hjemmeside, at englænderen ikke kommer til at forlænge sin kontrakt med Burnley ved kontraktudløb til sommer, men i stedet skifter til Norwich City.

Barnes har været en integreret del af Burnleys startopstilling i mange år og har voldet flere af de store hold problemer, da klubben under Sean Dyches ledelse begik sig i Premier League.

Men nu er tiden i den bordeaux-røde Burnley-trøje ovre, og på klubbens hjemmeside siger englænderen nu tak for den tid.

– Det har været et privilegie at spille for Burnley Football Club i næsten et årti. At spille i Premier League var en ambition, der blev opfyldt, og at være det med Burnley var en ære, siger fortæller Barnes selv og fortsætter:

– At være en del af holdet, som vandt endnu et Championship-trofæ på så overbevisende vis føltes fantastisk.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 33-årige angriber afsluttede sin tid i Burnley med et mål i sejren over Middlesbrough i april, som sikrede Burnley oprykning til Premier League og kom også på tavlen i sæsonens sidste kamp mod Cardiff City, hvor Burnley kunne fejre mesterskabet på et fyldt Turf Moor.

Opdateres…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer