1 min læsningGrabara slår forventningerne fast: Fiasko kun at vinde Pokalen

Kamil Grabara kan på ingen måde nøjes med at vinde pokalturneringen i denne sæson - det ville nemlig være en stor, stor skuffelse.

1 min læsning
Kamil Grabara finder det en skuffelse, hvis FCK kun vinder Pokalen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Torsdag står pokalfinalen mellem F.C. København og AaB for døren.

Opgøret kan blive FCK’s første skridt på vejen mod ‘The Double’, hvis de skulle vise sig at vinde det.

Og ifølge Grabara er det da også et must. Faktisk stopper Grabaras forventninger til holdet ikke ved en pokaltitel. Polakken er sulten efter det hele i denne sæson.

På dagens pressemøde forud for pokalbraget i Parken, blev målmanden spurgt, om han så det som en fiasko, hvis de ‘kun’ vinder pokaltitlen denne sæson, og svaret var resolut.

–  Du har helt ret i, at det vil være en fiasko. Så simpelt er det. Hvis vi har ambitioner om at spille i Champions League, og alt hvad der hører, så hvis vi kun vinder pokalen, vil det være en fiasko, svarede polakken ifølge bold.dk på spørgsmålet.

Grabara tør desuden også at lægge hovedet på blokken, når det kommer til, hvilke titler, de så i sidste ende kommer til at stå med.

Følg Campo på Facebook

– Jeg er ikke i en position, hvor jeg skal vælge. Vi kommer til at vinde begge titler, slår han fast på pressemødet.

Som sagt kan den første af de to titler sikres torsdag, når FCK tørner sammen med de nordjyske underdogs fra AaB i et opgør, der starter klokken 17:00 og kan ses på enten DR1, DRTV eller Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer