2 min læsningJournalist: United-bejler øger sit bud markant

Den qatarske Sheikh Jassim har angiveligt øget sit bud på Manchester United markant, hvor han give flere penge til både klubben og fælleskabet.

2 min læsning
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United skal sælges.

Eller skal den? Det er lidt svært at finde ud af, da de nuværende ejere, familien Glazer, startede med at ville sælge hele klubben, for derefter at sige, de kun vil sælge lidt af den – eller intet overhovedet.

De seneste måneder har der været megen snak om nye mulige ejere af Manchester United, hvor flere kandidater har været oppe og vende i medierne.

En af dem er Sir Jim Ratcliffe, som er stifter og formand i energiselskabet INEOS, der blandt andet er hovedpartner i Mercedes-AMG Petronas Formel 1 hold.

En anden af de mest fremtrædende skikkelser i det eventuelle salg af Manchester United er qatarske Sheikh Jassim.

Han har angiveligt budt på United tidligere, men nu hæver han altså det bud markant ifølge den normalt troværdige journalist Fabrizio Romano.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Sheikh Jassim har nu et nyt, forhøjet bud klar – som det hele tiden har været, er det for 100 pct. af Manchester United, og han vil tage sig af al gæld.

– Kilder forsikrer, det her er et markant forhøjet bud i forhold til det indledende bud, skriver Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.

Medie: Sadio Mané er færdig i Bayern – Mulig chokretur til Premier League

Manchester United skal næste gang i aktion mod Bournemouth på udebane i Premier League lørdag den 20. maj.

Kampen sparkes i gang klokken 16:00, og du kan se den på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer