3 min læsningMedie: Sadio Mané er færdig i Bayern – Mulig chokretur til Premier League

Det vil være et skifte, der vil skabe rystelser i hele Premier League, men noget tyder på, at Sadio Mané kan være på vej tilbage til England.

3 min læsning
Sadio Mané er ifølge tyske Sky Sports færdig i Bayern München til sommer, og han kan være på vej tilbage til Premier League og Newcastle eller Manchester United.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sadio Mané er færdig i Bayern München til sommer.

Så konkret er udmeldingen tirsdag fra tyske Sky Sports, og selvom det i sig selv er overraskende, så kan der være en endnu større overraskelse på vej.

Det normalt troværdige tyske medie melder nemlig også om en mulig chok-retur til Premier League, og der er ikke tale om en retur til Liverpool, hvor Mané ellers nød stor succes i seks sæsoner, tværtimod!

Klubberne i Premier League menes at være de eneste, der har den fornødne økonomi og betalingsvillighed til at overtage Sadio Mané og dennes løncheck, der angiveligt lyder på mere end 20 millioner euro – cirka 150 millioner kroner – om året.

Siden Liverpool sidste sommer sagde farvel til Mané, har klubben brugt 80 millioner euro på Darwin Nunez og 42 millioner euro på Cody Gakpo, og Liverpool menes derfor slet ikke at skulle på markedet efter offensiv forstærkning denne sommer.

Medie: Sadio Mané var i sorg, da han slog Sané

Det åbner døren for et regulært chokskifte for den 31-årige senegaleser, der sættes i forbindelse med Manchester United, der i den grad må siges at være på markedet efter netop offensiv forstærkning.

Var tæt på Manchester United allerede i 2016

Ifølge The Telegraph havde Mané tilbage i 2016 stort set underskrevet en kontrakt med Manchester United, inden Jürgen Klopp overbeviste ham om et skifte til Liverpool i stedet.

– Jeg må sige, jeg var meget tæt på at tage til Manchester United. Jeg havde fået kontrakten der. Det hele var aftalt. Det hele var klar, men i stedet tænkte jeg; ‘Nej, jeg vil til Liverpool’.

– Jeg blev overbevist af Klopps projekt. Jeg husker stadig første gang, jeg fik et opkald fra Klopp. Han sagde; ‘Vi har et stort projekt i Liverpool, og jeg vil have dig til at være en del af det’.

– Så spurgte han, hvilken position jeg helst ville have, for han kunne se, at jeg i Southampton spillede i højre side, og jeg plejede at spille i venstre side. Jeg sagde, at jeg fortrak at spille i venstre side, og så sagde han; ‘Men [Philippe] Coutinho spiller til venstre!’. Så jeg sagde, skidt med det, jeg skal nok spille til højre. Jeg kunne se mig selv på alle positioner, lød det sidste år fra Mané.

Ifølge Sky Sports er også Newcastle og West Ham muligheder for Sadio Mané i Premier League, hvor han altså tidligere har repræsenteret Liverpool og Southampton.

I alt står Mané noteret for 111 mål i i alt 263 Premier League-kampe. 67 af dem for Southampton, mens det altså blev til i alt 196 kampe i den engelske liga for Liverpool.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer