2 min læsningBarca-præsident har genoprettet forholdet: Messi vil Barca

Det ligner lidt sommerens helt store transfersaga, og i FC Barcelona lægger de bestemt ikke skjul på, at de håber, at sagaen ender med Lionel Messis tilbagevenden til Catalonien.

2 min læsning
FC Barcelona-præsident Joan Laporta har genoprettet forholdet til Lionel Messi, som vil tilbage til Barca.
Foto: Ritzau/Scanpix

De har talt om det stort siden den dag, hvor han forlod klubben.

Lionel Messis retur til FC Barcelona omtales flere steder mere med spørgsmålet ‘hvornår’ end spørgsmålet ‘hvis’.

I august 2021 måtte en tårevæddet Lionel Messi forlade FC Barcelona, og siden har der af flere omgange været berettet om et dårligt forhold mellem den lille argentiner og den dengang nyligt tilbagevendte præsident Joan Laporta.

Det har Laporta nu rådet bod på.

– Jeg har også talt med Leo og på en måde forklaret situationen, der opstod, da jeg var nødt til at sætte institutionen (klubben, red.) foran alt andet herunder ham – den bedste spiller i verden. [..] Vi har genoprettet forholdet – Messi vil Barca!

– Vi har skrevet til hinanden på det seneste. Sandheden er, at samtalerne var hyggelige og behagelige. Jeg lykønskede ham med VM, og han svarede tilbage. Vi har kendt hinanden i mange år, og der er et forhold, siger Joan Laporta til Televisió de Catalunya.

Medie: FC Barcelona freder Andreas Christensen – skifter ikke trods økonomiske udfordringer

Lionel Messi blev tidligere på måneden straffet internt i PSG, efter han var taget til Saudi Arabien uden klubbens accept. I det hele taget ligner det mere og mere en gensidig skilsmisse mellem Messi og den franske hovedstadsklub, og netop argentinerens tur til Saudi Arabien har atter sat gang i rygter.

Ifølge flere kilder skulle staten Saudi Arabien være interesseret i at bringe Messi til den saudiske liga, så rivaliseringen med Cristiano Ronaldo kan genoptages, men det rygte giver Laporta ikke det store for.

– Med al respekt til Saudi Arabien, som gør det rigtig godt, Barca er Barca, og Barca er hans hjem. Barca kan konkurrere mod hvem som helst, lød det fra Laporta, som ikke har i sinde at forstyrre Messi yderligere lige foreløbigt.

Video: PSG-fans udenfor Neymars hus – klubben fordømmer

– Leo er stadig i Paris med en ubehagelig situation. Jeg ønsker ikke at forstyrre ham nu, lyder det fra Laporta med henvisning til aktioner fra PSG-fans, der på det seneste har været efter både Lionel Messi og Neymar.

Lionel Messi står indtil videre noteret for 672 mål i 778 kampe for FC Barcelona, som han har vundet 10 spanske mesterskaber og fire Champions League-trofæer med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer