2 min læsningNeestrup afviser snak om heldig derby-sejr: Jeg køber overhovedet ikke præmissen

F.C. København-cheftræner, Jacob Neestrup, afviser al snak om held i forbindelse med søndagens derby-sejr.

2 min læsning
Jacob Neestrup afviser snak om held i forbindelse med FCK's derby-sejr mod Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København sejrede søndag eftermiddag med 3-1 i kampen mod rivalerne fra Brøndby IF.

Et resultat der sender løverne tilbage på førstepladsen i Superligaen – i hvert flad for en stund, mens opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland løber af stablen søndag aften.

Og derfor var det da også en glad FCK-cheftræner, Jacob Neestrup, der efter opgøret trådte ind i Onside-studiet. Her fremhævede han flere spillere, som han mener brød skalaen for, hvad man kunne forvente i dagens opgør.

Specielt de tre midtstoppere, som i dagens opgør var sat sammen en kende alternativt grundet en række skader og karantæner, fik rosende ord med på vejen af Neestrup.

Men også Kamil Grabara fik stor ros af FCK-cheftræneren, der afviste al snak om, at FCK var heldige med dagens sejr, og at det udelukkende skyldtes en stor præstation af Grabara.

– Det er jo ikke ulovligt at have en dygtig målmand. Det handler jo ikke om held eller uheld, når vi tager en beslutning for fire måneder siden om, at Kamil (Grabara, red.) selvfølgelig er den klareste førstemålmand på det her hold.

– Det er ikke heldigt, at Kamil redder den bold (friløberen til Mathias Kvistgaarden, red.). Kamil er fuldstændig a-second-to-none i forhold til afslutninger fra de her vinkler. Så jeg køber overhovedet ikke præmissen om, at der noget held i den her sejr.

– Vi vinder fortjent på en svær udebane, under nogle meget, meget svære forhold og i en svær periode. Og det holder jeg fast på indtil… Ja, mange år frem, siger Jacob Neestrup til Viaplay.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kampens resultat betyder som sagt, at F.C. København er tilbage på Superligaens førsteplads.

Et faktum der dog kan ændres allerede søndag aften, hvor FC Nordsjælland igen kan skubbe hovedstadsklubben ned på andenpladsen.

Du kan se hele interviewet med FCK-cheftræner, Jacob Neestrup, i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer