2 min læsningÆrlig Lyngby-keeper efter defensivt koks: 100 procent min fejl

Lyngby-keeper Mads Kikkenborg tager 100 procent af ansvaret for Silkeborg IF's sejrsmål i de to klubber indbyrdes opgør søndag eftermiddag.

2 min læsning
Lyngby-keeper Mads Kikkenborg tager 100 procent af ansvaret for forsvarskoks mod Silkeborg IF.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der var vigtige point på spil, da Lyngby søndag eftermiddag gæstede JYSK Park og Silkeborg.

Med en sejr kunne Lyngby klatre op a point med både AC Horsens og AaB i den absolutte bund i Superligaen, mens Silkeborg for alvor ville være en del af nedrykningsduellen.

Men det blev til en Silkeborg-sejr på 1-0. En sejr der kom på et ærgerligt forsvarskoks i Lyngby-defensiven, hvor keeper Mads Kikkenborg i særdeleshed var impliceret.

Og det ærgrer den 23-årige Lyngby-keeper, som efter opgøret slår fast, at fejlen var 100 procent på hans skuldre.

– Det er egentlig bare en bold, hvor jeg følger min første tanke, hvor jeg egentlig går på den og skal ud at gribe den. Og så halvvejs, så kan jeg se, at jeg ikke når den og får sagt, at han (Kolbeinn Finnsson, red.) skal cleare den.

– Men det er klart. Han bliver også i tvivl. Når han hører mig råbe, så tror han, at jeg kommer og tager den. En misforståelse men det er 100 procent min fejl.

Mål og Highlights: Se Silkeborg bryde sejrsløs stime mod Lyngby efter forsvarskoks

– Alle fejl gør ondt ligemeget hvad. Men det er en del af livet som keeper, man laver fejl nogle gange. Uheldigvis så var det i dag. Men det skal vi ikke græde over. Vi har tre kampe tilbage som er utroligt vigtige, hvor vi kan afgøre det selv.

Dagens resultat betyder, at Lyngby forsat er alene i bunden af Superligaen, hvor der lige nu er tre point op til både AC Horsens og AaB, der altså har erobret pladsen over stregen.

Lyngby kan dog, som Kikkenborg påpeger, afgøre det selv, da man forsat har indbyrdes opgør mod både AC Horsens og AaB tilbage på kampprogrammet.

Se den samlede stilling i Superligaens Nedrykningsspil herunder og hele interviewet med Mads Kikkenborg i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer