1 min læsningUnited-stjerne vidste, Martial ville score – frisuren gav det væk

Tror man Bruno Fernandes, så afslørede Anthony Martials frisure, at han ville lave en basse i Manchester Uniteds sejr over Wolves.

1 min læsning
Anthony Martial gjorde det til 1-0 for Manchester United mod Wolves.
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Anthony Martial stod for 1-0-scoringen, da Manchester United slog Wolves lørdag eftermiddag.

Efter et gennemspillet angreb kunne Antony ligge bolden på tværs af feltet til Martial, der kunne ligge bolden i et tomt mål.

Målet var blot den franske angribers femte i indeværende sæson, men alligevel havde hans holdkammerat Bruno Fernandes set komme, at han ville score i dag – og det på Martials hår.

I kølvandet på kampen, blev portugiseren af MUTV spurgt ind til, hvor vigtigt det var at få Anthony Martial tilbage på måltavlen.

– Det var på tide. Jeg har sagt til ham længe, at jeg vidste, han ville score i dag, fordi han havde fået klippet sit hår ved vores frisør, fortæller Fernandes med et grin og fortsætter:

– Hver gang, han får klippet sit hår der, så får han sit mål, så fra nu af vil jeg ringe til ham hver gang og bede ham om at tage derhen inden hver kamp for at få sit hår klippet.

Selvom det selvfølgelig ikke er sagt med seriøsitet i stemmen, så mener Fernandes virkelig, at det er vigtigt at få sin franske holdkammerat igang.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi har brug for den her Anthony. Den Anthony, som scorer mål, som giver os en masse kvalitet på bolden og skaber masser af plads til os andre, så jeg er meget glad for hans mål, siger han slutteligt.

Anthony Martial har været hårdt ramt af skader denne sæson og har derfor kun været på banen 18 gange for Manchester United i Premier League.

Her er det blevet til fem scoringer og to oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer