1 min læsningAC Milan storskuffer mod bundhold: Taber vigtigt skridt i jagten på Champions League-deltagelse

AC Milan mistede lørdag aften vigtige point i jagten på en Champions League-plads i næste sæson, da Simon Kjær og co. fejlede mod Spezia.

1 min læsning
AC Milan taber til Spezia.
Foto: Vincenzo Pinto/AFP/Ritzau Scanpix

Der skulle point på tavlen for AC Milan, hvis klubben fortsat skulle være helt ind i kampen om en plads i Champions League i den kommende sæson.

Men sådan skulle det ikke gå, da den traditionsrige Milano-klub gæstede Serie A-bundholdet, Spezia.

Her blev det nemlig til et skuffende 2-0-nederlag for AC Milan, som havde danske Simon Kjær på banen fra start til slut.

Med en sejr lørdag kunne AC Milan kravle op på den Champions League-kvalificerende fjerdeplads i Serie A – i hvert fald for en stund, inden de direkte konkurrenter fra Inter skal i kamp lørdag aften.

To point adskiller de to naboklubber, der til dagligt deler stadion. Og det er altså fortsat tilfældet efter dagens kamp mellem AC Milan og Spezia.

Inter kan således kravle yderligere fra AC Milan og øge forspringet til fem point med blot tre kampe tilbage af sæsonen, hvis altså Inter formår at besejre Sassuolo i aften.

Modsat kan Spezia glæde sig over at have hentet tre vigtige point i jagten på overlevelse, hvor klubben trods dagens sejr fortsat er at finde under nedrykningsstregen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Spezia 1-0 AC Milan (Przemyslaw Wisniewski, 75′):

highlight kommer snarest…

Spezia 2-0 AC Milan (Salvatore Esposito, 85′):

highlight kommer snarest…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer