1 min læsningMål og Highlights: Se Dortmund holde snor i Bayern med sejr over Gladbach i målorgie

Dortmund fulgte Bayern München trop i mesterskabskampen i Bundesligaen, da de slog Borussia Mönchengladbach. Se mål og highlights her.

1 min læsning
Dortmund's Dutch forward Donyell Malen (C) is congratulated by Dortmund's German forward Karim Adeyemi (L) and Dortmund's French forward Sebastien Haller (R) after scoring the 1-0 goal during the German first division Bundesliga football match between BVB Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, western Germany on May 13, 2023. (Photo by INA FASSBENDER / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Selvom sejren aldrig var i fare, så blev det alligevel lidt spændende i slutminutterne, da Borussia Dortmund slog Borussia Mönchengladbach med 5-2.

Dortmund startede som fyr og flamme og kunne gå til pause foran med 4-0 efter fire mål af Sebastian Haller, Jude Bellingham og Donyel Malen. I anden halvleg fik Gladbach pludselig sat to reducerende scoringer ind og var af flere omgange tæt på at gøre det yderligere spændende.

Det lykkedes dog ikke i sidste ende, og Giovanni Reyna kunne i stedet udbygge føringen i tillægstiden. Dermed holder Dortmund stædigt ved Bayern München i mesterskabskampen og er stadig kun et enkelt point bagved rivalerne.

Dortmund 1-0 Mönchengladbach (Donyell Malen, 5′):

Dortmund 2-0 Mönchengladbach (Jude Bellingham, 18′):

Dortmund 3-0 Mönchengladbach (Sebastian Haller, 20′):

Dortmund 4-0 Mönchengladbach (Sebastian Haller, 32′):

Se Hallers scoring i videoen øverst i artiklen.

Dortmund 4-1 Mönchengladbach (Ramy Bensebaini, 77′):

Dortmund 4-2 Mönchengladbach (Lars Stindl, 86′):

Dortmund 5-2 Mönchengladbach (Reyna, 90+5′):

Se samlet highlight-pakke fra opgøret i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer