1 min læsningHvordan kan det lade sig gøre? – Gal ‘fan’ skubber til Eddie Howe og skaber stor tumult på Newcastle-bænken

En gal 'fan' fandt vej til Newcastles tekniske felt i opgøret mod Leeds, hvor han skubbede og tog et par alvorsord med manager, Eddie Howe. Se episoden her.

1 min læsning
Fan skubber til Newcastle-manager, Eddie Howe.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var vigtige point på spil for både Newcastle og Leeds lørdag eftermiddag, da de to mandskaber stod over for hinanden i en direkte duel.

For Leeds handler det om livet i Premier League, hvor klubben er impliceret i den tætte nedrykningsduel, mens det for Newcastle handler om en mulig plads i næste sæsons udgave Champions League.

Tænding var der nok af til opgøret, som endte med en intens deler på 2-2, men også på tilskuerrækkerne var der stor tænding.

Specielt hos en enkelt ‘fan’, der krydse afspærringerne og fandt vej hele vejen ind i Newcastle-stabens tekniske felt, hvor han tog nogle alvorsord og skubbede til Newcastle-manager, Eddie Howe, i kampens døende minutter.

Det skabte stor tumult på Newcastle-bænken, der var hurtige til at passe den indtrængende op og i samarbejde med kontrollørerne få ekspederet manden væk.

Se hele hændelsen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer