1 min læsningComeback: Tidligere Barça-spiller kørt i stilling – tætte forhandlinger om stillingen som sportsdirektør

FC Barcelona forhandler tæt med en af klubbens tidligere spillere i forhold til stillingen som ny sportsdirektør i den catalanske storklub.

1 min læsning
Deco ny sportsdirektør i FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

161 kampe.

Så mange kampe står den tidligere FC Barcelona-stjerne, Deco, noteret for i de blårøde striber.

Men snart kan et nyt job i FC Barcelona være på plads. Det fortæller den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, lørdag aften.

Den seneste tid har der gået rygter om, at Deco kunne overtage det snart ledige sportsdirektør-job i den catalanske storklub, efter det senest kom frem, at klubbens nuværende sportsdirektør, Mateu Alemany, er fortid til sommer.

Og det bekræfter Romano lørdag på Twitter, hvor han samtidig kan fortælle, at parterne fortsat forhandler om en mulig løsning.

– Deco er fristet af muligheden for at tage over efter Mateu Alemany.

– Forhandlingerne mellem Deco og Barcelona skrider godt frem og vil fortsætte i de næste par dage, hvor man vil forsøge at nå frem til en aftale om detaljerne i aftalen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Deco, som i sin aktive tid i FC Barcelona står noteret for 20 mål og 45 assists, har siden slutningen af 2021 været ansat som scout i klubben, hvor han blandt andet har stået for at holde styr på det brasilianske marked.

Deco stoppede sin aktive karriere som fodboldspiller i en alder af små 36 år tilbage i august 2013. En karriere der bragte ham forbi store adresser som FC Barcelona, Chelsea og Porto. Deco står desuden noteret for 75 kampe for Portugals landshold med fem mål og 19 assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer