Serie A

Forud for Europa League-semifinale: Juve-profil tæt på at forlænge

I aften tager Juventus imod Sevilla i forbindelse med Europa League-semifinalen, men det er én helt særlig spiller, der bliver skrevet om.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Napoli - Allianz Stadium, Turin, Italy - April 23, 2023 Juventus' Angel Di Maria celebrates scoring a disallowed goal with teammates REUTERS/Massimo Pinca

Torsdag aften håber Juventus at spille sig et skridt nærmere Europa League-finalen, når Sevilla kommer på besøg til det første af to semifinale-opgør.

Det er netop, Juventus, der ifølge Danske Spil, er storfavoritter til at snuppe aftenens sejr – Torino-klubben har da også vundet deres to seneste opgør.

Og på en aften, der med Juventus-briller potentielt kan blive en rigtig god en af slagsen, smider fodbold-guroen, Fabrizio Romano, lige en ekstra Juve-nyhed på sin Twitter-profil.

Romano mener nemlig at vide, at Juventus er tæt på at skrive under på en kontraktforlængelse med angrebsprofilen Ángel Di Maria:

– Juventus forholder sig optimistisk i forhold til at få skrevet under på en ny kontrakt med Ángel Di Maria. Forhandlingerne går rigtig godt og bevæger sig ind i sin sidste fast, skriver transfer-eksperten og understreger:

– Der er ingen chance for, at di Maria skal til Tyrkiet, som tingene står – på trods af flere rygter.

Medie: Højlund er tvivlsom til top fire-brag mod Juventus

Aftenens semifinaleopgør fløjtes igang klokken 21:00 dansk tid i Torino.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P