2 min læsningSolskjær jubler over succesfuld tidligere assistent: Han bliver manager i United en dag

Ole Gunnar Solskjær kan ikke se et scenarie, hvor hans tidligere kollega ikke bliver manager for Manchester United.

2 min læsning
Soccer Football - Carabao Cup - Third Round - Manchester United v West Ham United - Old Trafford, Manchester, Britain - September 22, 2021 Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer and coach Michael Carrick look on Action Images via Reuters/Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Det endte emotionelt, da Ole Gunnar Solskjær i november 2021 blev fyret fra sit drømmejob som Manchester United-manager.

Med tårer i øjnene gav han et længerevarende afskedsinterview til klubben, som han elsker, og siden har han ikke været at finde i trænergerningen.

Hans assistenttræner i United, Michael Carrick, har derimod haft stor succes i branchen, efter han i kølvandet på hans og Solskjærs afsked med klubben, overtog jobbet som manager for Middlesbrough i The Championship.

Her overtog han en slagen klub, der kæmpede med tingene i den næstbedste engelske række, men har nu taget dem hele vejen til play-off kampene om oprykning til Premier League i denne sæson.

Ifølge Solskjær er det kun retfærdigt, at hans tidligere kollega og gode kammerat oplever den succes, som han oplever som manager i øjeblikket.

– Michael er en ordentligt menneske, en rigtig mand, som man ønsker skal være succesfuld. Der er ikke noget skidt ved ham, han gør, hvad han gør af de rigtige årsager, fortæller nordmanden til The Athletic.

– Han er klog, og han arbejder hårdt. Da jeg var i United i 2018, var Michael og Kieran (McKenna red.) altid på kontoret før mig. De var omhyggelige og gik ind i alle detaljer, fortæller han yderligere om hans to britiske assistenter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Solskjær kender Michael Carrick bedre end de fleste både personligt og professionelt, og spørger man ham, så ligger der et stort manager-job og venter på ham i fremtiden.

– Jeg er 100 procent sikker på, at Michael bliver manager i Manchester United en dag, hvis han har lyst. Jeg kan ikke se et scenarie, hvor han ikke bliver Manchester United-manager, spår nordmanden.

En optimistisk spådom fra nordmanden, som kan være svær at leve op til for Carrick, men som han er godt på vej imod en dag at kunne opfylde.

Først venter der dog to semifinaler mod Coventry og potentielt en finale i Championships play-off, der kan sikre Carrick og Middlesbrough en tilværelse i Premier League for første gang siden 2016/17-sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer