LaLiga

Messi lovpriser Busquets efter Barca-exit: Nummer 5 på banen, men 10’er som spiller

Lionel Messi storroser Sergio Busquets på Instagram, efter sin tidligere holdkammerats udmelding om et exit fra Barcelona efter denne sæson.

Lionel Messi storroser Sergio Busquets efter udmeldingen om spanierens Barcelona-exit.
Foto: Rafael Marchante/Reuters/Ritzau Scanpix

En æra sluttede onsdag i FC Barcelona.

Klubbens loyale soldat siden 2008 og nuværende kaptajn, Sergio Busquets har onsdag meldt ud, at denne sæson bliver hans sidste i den spanske storklub.

Mange tidligere holdkammerater og modstandere har i løbet af dagen været ude med lykønskende ord for fremtiden til den rutinerede spanier – og nu melder den allerstørste af slagsen sig også på banen.

Lionel Messi har således på Instagram også sendt sine lykønskninger afsted til spanieren, hvor den argentinske verdensmester roser hans tidligere holdkammerat for hans indsats både på og udenfor banen.

– På banen bar du altid nummer 5, men i realiteten er du en 10’er som både spille og som person, Busi, indleder verdensstjernen i opslaget og fortsætter:

– Jeg ønsker dig og hele din familie alt det bedste på dit nye stadie og for altid. Tak for alt både på og udenfor banen. Vi har tilbragt så mange øjeblikke sammen – både gode og mere kompliceret – de vil for altid eksistere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge Transfermarkt er det kun Gerard Pique, der har spillet flere kampe sammen med Sergio Busquets end Lionel Messi, som i sin tid i Barcelona spillede hele 566 kampe med den 34-årige spanier.

Med de to på banen høstede FC Barcelona i gennemsnit 2,30 point per kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P