Bundesligaen

Medie: Klubmanden Müller overvejer sin fremtid i Bayern

Ikke mange spillere eller personer i det hele taget er så stor en del af Bayern Münchens historie, som Thomas Müller, men nu kan veteranen alligevel være på vej videre.

Thomas Müller er angiveligt slet iikke tilfreds med situationen i Bayern München, og han overvejer nu at forlade sin barndomsklub.
Foto: Lukas Barth/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er 33 år gammel, og han har været i klubben, siden han var 10.

Bayern München-klubmanden Thomas Müller har været i den sydtyske storklub i langt størstedelen af sit liv, men nu kan en forandring være på vej.

Det tyske medie Sport Bild skriver, at Müllers nuværende situation i den tyske storklub irriterer ham så tilpas meget, at han overvejer at søge nye veje.

Thomas Müller savner spilletid under klubbens nye cheftræner, Thomas Tuchel, og så føler han angiveligt ikke, at han bliver værdsat i klubben.

I de to seneste Bundesligakampe er Müller først blevet skiftet ind til den sidste halve time, og det har fået den ellers snakkesalige angriber til at ignorere medier spørgsmål efterfølgende spørgsmål.

Ifølge Sport Bild ligger der allerede to tilbud til Müller fra USA, ligesom der også er mulighed for et ‘money-move’ til Saudi Arabien, men ingen af delene skulle have den tyske verdensmesters interesse.

Godt nyt fra Bayern: Neuer i træning igen for første gang siden skiulykke

Til gengæld vil end ikke et skifte til en anden klub i Bundesligaen være helt urealistisk for Müller, der menes at ville spille med om titler i det, der kan vise sig at blive hans sidste sæson som professionel.

Thomas Müller har kontrakt til sommeren 2024, men alligevel spekuleres der i de tyske medier om, hvorvidt Thomas Tuchel bliver den Bayern-træner, der sætter en stopper for Müllers karriere, eller om han måske bliver den træner, der får legenden til at forlade den sydtyske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P