1 min læsningIngen er bedre udenfor feltet: De Bruyne udbygger flot statistik med drømmehug mod Real

Kevin De Bruyne sparkede Manchester City tilbage i semifinale-duellen mod Real Madrid med et flot langskud - og det er langt fra første gang belgieren gør det!

1 min læsning
Kevin de Bruyne udbygger vild langskudsstatistik i Champions League.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var typisk De Bruyne.

På den største scene, og da Manchester City havde allermest brug for det, producerede han et stykke belgisk magi med et brag af et langskudsmål.

Og statistikkerne bekræfter også, at det VAR en typisk De Bruyne, vi så i Champions League-semifinalen tirsdag aften. Faktisk er der ikke nogen, der har scoret den type mål mere end ham i turneringens historie.

Ifølge statistik-databasen Opta har Kevin de Bruyne nu scoret syv af sine 14 mål i Champions League på langskudsdrøn udenfor feltet, siden han skiftede til Manchester City i 2015/16-sæsonen.

Altså er 50 procent af belgierens mål i turneringen sparket ind fra distancen, og ingen anden spiller, der har scoret mere end 10 mål i turneringen, kan være med på det niveau.

Oveni det har den 31-årige midtbane-stjerne per 29. april scoret 31 mål fra distancen siden 2014/15 – og det med en expected goals (xG) på 15,8 – han har altså næsten overpræsteret sin xG med næsten 100 procent.

Følg Campo på Facebook

Læg dertil, at syv af belgierens 14 mål i Champions League ifølge Transfermarkt også har været mål, der afgjorde kampe, og du har en spiller, som Manchester City nok ikke kan undvære for at gå hele vejen i turneringen.

Returopgøret i Champions League-semifinalen spilles næste onsdag på Etihad og sparkes igang klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer