1 min læsningMedie: Beslutningen er taget – Barca-profil er fortid til sommer

Ifølge den spanske avis Marca har Sergi Busquets allerede meddelt klubben, at han forlader FC Barcelona til sommer.

1 min læsning
Sergio Busquets er angiveligt færdig i Barcelona efter denne sæson.
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

En æra synes at være slut i FC Barcelona.

Der har nemlig længe været spekuleret i, hvorvidt klubbens nuværende anfører, Sergio Busquets, skulle fortsætte i klubben eller ej.

Men nu tyder meget på, at der er kommet afklaring i forhold til spanierens fremtid, som angiveligt ikke kommer til at inkludere en tilværelse i FC Barcelona.

For ifølge den store spanske avis Marca har den 34-årige spanske landsholdsspiller taget beslutningen om at forlade Barca denne sommer.

Busquets har kontraktudløb denne sommer og har ifølge mediet allerede meddelt ledelsen i Barcelona, at han ikke kommer til at skrive under på en ny aftale, og det skulle angiveligt kun være den officielle udmelding om han exit, der mangler.

Mediet mener desuden at vide, at Busquets længe har haft en ide om, at denne sæson ville blive hans sidste, eftersom han havde været skuffet over holdets præstationer de seneste sæsoner.

Følg Campo på Facebook

Der er endnu ikke klarhed over, hvor Busquets efter sine 15 år i Barcelona skal fortsætte karrieren, men rygter har længe floreret om, at der ligger et tilbud og venter fra Al-Hilal i den bedste saudiarabiske række.

Sergio Busquets har været tilknyttet FC Barcelona siden 2005, og har siden 2008 spillet på klubbens førstehold.

På de 15 år er det blevet til 719 kampe i den legendariske Barca-trøje, og spanieren har kvitteret med 18 mål og 45 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer