2 min læsningKjær kunne ikke ønske sig bedre semifinale-modstander: Det bliver sindssygt

Simon Kjær ser ikke nogen bedre modstander for AC Milan i Champions League semifinalen end rivalerne fra Inter.

2 min læsning
Simon Kjær ser ingen bedre modstander i Champions League semifinalen end Inter.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag venter et historisk semifinale-opgør i Champions League.

For blot femte gang i historien møder de to Milano-klubber, Inter og AC Milan, nemlig hinanden i turneringen og skal over to opgør afgøre, hvem af de italienske giganter, der skal spille finale i Tyrkiet den 10. juni.

Selvom Champions League også handler om at teste sig mod Europas største hold, som man ikke møder i de nationale ligaer til daglig, så ser danske Simon Kjær, der til daglig er en del af AC Milan-bagkæden, frem til opgøret med stor glæde.

Danskeren har således svært ved at se en bedre modstander for AC Milan som klub end rivalerne fra Inter, som de til daglig deler hjemmebane med på San Siro.

– Jeg kunne ikke se en bedre modstander. For italiensk fodbold, for Milano, for Inter og for AC Milan er det en fantastisk kamp, siger danskeren til Viaplay og fortsætter:

– Det bliver sindssygt. Vi er et godt sted begge to, så det bliver fedt for alle parter.

Følg Campo på Facebook

Med en tilværelse i samme liga, hvor de møder hinanden minimum to gange per sæson, base i samme by og tilmed også hjemmebane på samme stadion kender klubberne selvsagt hinanden umådelig godt.

Netop det, mener den danske landsholdsanfører, kommer til at sætte sit præg på forløbet af de to semifinale-opgør.

– Det bliver en meget taktisk kamp. Men der kommer også et aspekt, der hedder nerver og nervøsitet, og det gør der bare, når det hedder Champions League, så det ikke ligeså meget kommer ned til, hvem der er den bedste fodboldspiller, men mere hvem der har styr på hovedet, forklarer Kjær i interviewet, som du kan se i fuld længde øverst i artiklen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De to klubber har som sagt kun tidligere mødt hinanden fire gange i Champions League.

De første to opgør var i 2002/03-sæsonen, hvor AC Milan efter 0-0 på hjemmebane spillede sig i finalen med 1-1 på ‘udebane’ i returopgøret, mens Milan også i kvartfinalerne i 2004/05-sæsonen trak sig sejrrigt ud af de to opgør med en samlet sejr på 5-0 over rivalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer