2 min læsningAubameyang: Jeg vil gerne tilbage til Barca

Chelsea-angriber Pierre Emerick Aubameyang lægger bestemt ikke skjul på, at han gerne returnerer til den spanske storklub.

2 min læsning
Chelsea-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang vil gerne tilbage til FC Barcelona, som dog næppe vil betale for sin tidligere angriber.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Det startede meget godt, men siden er det stort set kun gået ned ad bakke.

Pierre Emerick Aubameyang scorede i oktober i sin første Premier League-kamp for Chelsea i 1-2-sejren over Crystal Palace, men siden har angriberen ikke fundet vej til netmaskerne ud over to gange i Champions League.

33-årige Aubameyang skiftede 1. september FC Barcelona ud med Chelsea, mens 12 millioner euro gik den anden vej, men mindre end et år senere kan den handel vise sig at gå tilbage.

I hvert fald lægger Aubameyang ikke selv skjul på, at han gerne returnerer til den catalanske hovedstad allerede til sommer.

På en video optaget af en fan giver Aubameyang klart udtryk for sit ønske, da fanen siger, at han gerne ser Aubameyang tilbage i FC Barcelona.

– Jeg vil også gerne tilbage til Barcelona.. Vi må vente og se, lyder det ifølge Evening Standard i videoen.

Mål og Highlights: Se Lampard hente første sejr som Chelsea-manager mod Bournemouth

FC Barcelona ventes i lyset af klubbens økonomiske problemer ikke at være villige til at betale for Aubameyang, ligesom den gabonesiske landsholdsspiller formentlig vil skulle sænke sine lønkrav.

At Chelsea skulle være villige til at slippe sin angriber, som til sommer har ét år tilbage af sin kontrakt, er dog ikke fuldstændig urealistisk, efter hverken den nu fyrede manager, Graham Potter, eller klubbens nuværende midlertidige manager, Frank Lampard, har vist den store interesse i at bruge gaboneseren som foretrukken angriber.

Pierre Emerick Aubameyang nåede faktisk at spille en enkelt kamp for Barca i første runde af LaLiga, ligesom han sad på bænken i de efterfølgende to kampe, inden han altså blev solgt til Chelsea.

I Chelsea er det siden skiftet blevet til i alt 21 kampe med tre mål til følge. I sit halve år i FC Barcelona fra januar til september 2022 nåede Aubameyang i alt 24 kampe og 13 mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer