1 min læsningArthur storroser Liverpool men bekræfter afsked: Vil slutte af med at spille

Det er aldrig blevet til hverken den spilletid eller den succes, som parterne havde håbet på, og nu bekræfter Arthur selv, at han forlader Liverpool.

1 min læsning
Brasilianske Arthur Melo bekræfter, at han stopper i Liverpool denne sommer, men han har store roser til både klubben og manager Jürgen Klopp.
Foto: Liverpool FC

Efter 10 måneder i Liverpool vender brasilianske Arthur den 1. juli tilbage til Juventus.

Den brasilianske midtbanespiller blev lejet af den engelske Premier League-klub for resten af sæsonen 1. september, men det er blevet til meget begrænset spilletid.

Faktisk har den berejste brasilianer kun fået 14 minutters spilletid i denne sæson. Og så skulle man tro, at han var utilfreds med karrierens udvikling. Men Melo har kun roser til over for Liverpool FC og klubbens manager, Jürgen Klopp.

– Siden jeg ankom, har [Jurgen] Klopp behandlet mig rigtig godt. Det er en ære for mig at arbejde sammen med ham. Han er en af ​​de bedste trænere i verden, han har altid talt godt om mig, han er en utrolig person, og behandlingen har altid været rigtig god, elegant og speciel, siger Athur Melo ifølge goal.com.

– Også Liverpool generelt – de har behandlet mig fantastisk, og jeg har kun gode ord at sige om dem. De har en helt særlig hengivenhed. Forhåbentlig har jeg mulighed for at sige farvel i Liverpool ved at spille noget, for at sige farvel til mine holdkammerater, trænerstaben og fansene, som har været meget gode ved mig.

Arthur Melo returnerer nu til Juventus FC i Serie A, hvor han har kontrakt frem til 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer