Brøndby fik revanche mod Randers efter Mathias Kvistgaarden-show

Mathias Kvistgaarden og resten af Brøndby bragte sig foran med 0-3 i løbet af første halvleg, da de søndag sejrede i Randers.

Brøndby IF, Randers FC, Mathias Kvistgaarden.

For to uger siden blev Brøndby ydmyget af Randers FC på eget græs, da de gæstende kronjyder sejrede med hele 0-4.

Denne søndag fik Brøndby så taget revanche, og kan nu drage hjem fra Randers med tre point i bagagen efter at have sejret med 1-3.

Særligt Brøndbys Mathias Kvistgaarden var i hopla, og den 21-årige angriber var medvirkende i samtlige mål.

I det 23. minut fandt Mathias Kvistgaarden med et præcist indlæg vej til Håkon Evjen, som midt i Randers-feltet kunne dirigere bolden i mål til 0-1 for gæsterne.

Allerede seks minutter senere var Mathias Kvistgaarden på spil igen. Denne gang kom han først på riposten efter et yderst drilsk frisparksforsøg fra distancen fra Daniel Wass.

For at runde første halvleg af, fik Mathias Kvistgaarden kort før pausen gjort det til 0-3 for Brøndby, da han udnyttede et meget passivt Randers-forsvar og sikkert sparkede bolden fladt i mål ved fjerneste stolpe.

Allerede fem minutter efter pausen fik Stephen Odey reduceret for Randers FC, men comebacket udeblev for hjemmeholdet.

Med 1-3-sejren har Brøndby nu vundet sine to seneste kampe, mens det er blevet til to nederlag i streg for Randers.