Premier League

Tottenham-boss skyder tilbage på Klopp: Sådan ville jeg aldrig gøre

I søndags var Tottenham-mandskabet taget til Liverpool for at tage del i det, der skulle blive en særdeles underholdende kamp - i kølvandet på opgøret har managerne stukket til hinanden.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Tottenham Hotspur - Anfield, Liverpool, Britain - April 30, 2023 Tottenham Hotspur interim manager Ryan Mason REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Tottenham snublede på målstregen, da de næsten fuldførte et flot comeback ude imod Liverpool i søndags – i stedet tabte de med cifrene 4-3.

I løbet af kampen var der dog en kontroversiel hændelse, som den midlertidige Tottenham-manager, Ryan Mason, mener skulle have medført et direkte rødt kort til Liverpool-matchvinderen, Diogo Jota.

I situationen havde portugiseren sin fod højt oppe, og det ligner umiddelbart, at han rammer Tottenhams midtbanemand Oliver Skipp i hovedet.

Denne episode fik Mason til at kommentere på, at Jota, som altså scorede kampens sejrsmål, slet ikke burde have været på banen efter hændelsen – dette blev sagt i et interview kort tid efter kampens slutfløjt.

Og denne reaktion har altså medført, at managerne efterfølgende har sendt stikpiller til hinanden i interviews ved flere lejligheder.

Først var det Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, der udtalte, at Mason burde have andre ting at bekymre sig om:

– De kan ikke bare spille på omstillinger. De skal kunne spille bedre fodbold med deres hold, forklarede Klopp ifølge det britiske medie Express.

Og denne udtalelse gik ikke ubemærket hen – forud for lørdagens opgør mellem Tottenham og Crystal Palace blev Mason spurgt ind til Klopss ord, og her var svaret klart:

– Jeg tror aldrig, at jeg vil kunne sidde her og kritisere en anden fodboldklub for den måde, som de gør deres ting på, siger Mason og understreger:

– Jeg vil ikke ud i noget mundhuggeri. Det her er min holdning, og jeg tror ikke den vil ændre sig over de næste 20 år, afslutter den midlertidige Tottenham-boss.

Avis: United og Tottenham lurer på samme Serie A-profil

Tottenham skal i aktion igen lørdag klokken 16:00 dansk tid, når de får besøg af Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P