1 min læsningMål og Highlights: Se Oliver Christensen og Hertha Berlin holde overlevelseshåbet i live med vital sejr mod Stuttgart

Oliver Christensen og Hertha Berlin lever i Bundesligaen, efter klubben hentede en vital sejr i bundopgøret mod de direkte konkurrenter fra Stuttgart.

1 min læsning
mål highlights Hertha Berlin Stuttgart
Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/Ritzau Scanpix

Hertha Berlin – Bundesligaen absolutte bundhold – havde for alvor kniven for struben i nedrykningskampen, da et andet af Bundesligaens bundhold, Stuttgart, gæstede den tyske hovedstad lørdag eftermiddag.

Her var en sejr altafgørende, hvis Hertha og klubbens danske keeper, Oliver Christensen, fortsat skulle kunne drømme om at overleve i den bedste tyske række. Og det blev da også til en vital sejr for Hertha Berlin på 2-1 mod Stuttgart.

Kampens resultat betyder, at Hertha Berlin nu spiller sig tættere på de nærmeste konkurrenter i bundstriden. Med tre kampe tilbage i sæsonen er der tre point op til netop Stuttgart, som indtager 16. pladsen, der sikrer en playoff-kamp om overlevelse mod tredjepladsen i 2. Bundesliga.

Hertha Berlin 1-0 Stuttgart (Marc Oliver Kempf, 29′):

Hertha Berlin 1-1 Stuttgart (Serhou Guirassy, 38′):

Hertha Berlin 2-1 Stuttgart (Florian Niederlechner, 45+2′):

Se samlet mål og highlights-pakke i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer