1 min læsningMål og Highlights: Se HB Køge slå sidste søm i kisten og sende Nykøbing FC ud af NordicBet Ligaen

Lørdag blev en hård dag for Nykøbing FC, da klubben tabte til HB Køge og nu matematisk er rykket ud af NordicBet Ligaen.

1 min læsning
Nykøbing FC Logo
Foto: Nykøbing FC

Alt var på spil lørdag eftermiddag, da HB Køge på hjemmebane tog imod Nykøbing FC. Med en sejr kunne HB Køge for alvor spille sig væk fra nedrykningszonen, mens det for Nykøbing FC kun var en sejr, der ville tælle, hvis ikke den skal hedde 2. Division i næste sæson.

Og efter en overordnet set skuffende sæson, så må Nykøbing FC lørdag erkende, at man må en tur ned at vende i den tredjebedste danske række i den kommende sæson. Det blev nemlig til en 3-1 til HB Køge.

Det betyder som sagt, at Nykøbing FC nu matematisk er rykket ned fra NordicBet Ligaen, mens HB spiller sig op på en afstand, der lyder på 10 point ned til Fremad Amager, der er det andet hold under stregen, med blot fire kampe tilbage.

HB Køge 1-0 Nykøbing FC (Joachim Rotmann, 11′):

HB Køge 1-1 Nykøbing FC (Luca Kjerrumgaard, 28′):

HB Køge 2-1 Nykøbing FC (Jacob Trenskow, 32′):

HB Køge 3-1 Nykøbing FC (Leo Walta, 63′):

Se alle Mål og Highlights i den samlede målpakke i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer