2 min læsningThomas Frank ikke i tvivl: Han bliver en profil for os i fremtiden

Den danske Brentford-manager, Thomas Frank, har stor tro på, at en af klubbens unge talenter går en stor fremtid i møde.

2 min læsning
Thomas Frank tror på en stor fremtid for Kevin Schade i Brentford.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Franks Brentford har præsteret flot i denne udgave af Premier League.

Efter 34 kampe spillet har Brentford formået at skaffe en pointhøst på 50 i den svære to’er-sæson. Med fire kampe igen har Thomas Frank og co. således allerede formået at hente fire point mere, end man gjorde i sidste sæson.

Og en af de spillere, der er trådt ind på holdet i løbet af sæsonen, ser Thomas Frank et stort lys i, når han tænker på de kommende år i Brentford, nemlig 21-årige Kevin Schade. Det fortæller han på fredagens pressemøde frem mod opgøret mod Liverpool lørdag aften.

For selvom Schade skiftede til Brentford på en lejekontrakt gældende for den resterende del af denne sæson i januar, så forventes det, at Schade og Brentford vil gøre aftalen permanent til sommer.

Og det glæder Thomas Frank, som tror på, at Schade går en stor fremtid i møde i Brentford.

– Kevin er en ung spiller, der har brug for en masse udvikling, men han har vist meget gode tegn på, hvad han er i stand til.

– Jeg er overbevist om, at han vil være en meget god spiller for os i fremtiden. Det er dem, vi er. Vi skal udvikle spillere, der kan gå til næste niveau, og forhåbentlig er Kevin en af ​​dem.

Frank med dårligt nyt om Brentford-dansker: Usandsynligt han spiller mere denne sæson

Lørdag aften venter en svær kamp for Thomas Frank, Kevin Schade og resten af Brentford-mandskabet, når turen går til Anfield, hvor Liverpool venter. Og her håber Thomas Frank, at Kevin Schade kan få hul på målbylden i det engelske.

– Det ville være en god historie (hvis Schade scorer mod Liverpool, red.). Jeg forstår, hvorfor han blev sat i forbindelse med Liverpool. Jeg tror, ​​han ville passe til deres stil, så jeg er glad for, at han valgte at skifte til os i stedet for dem, fortæller Thomas Frank med henvisning til de transferrygter der i januar gik på et muligt Schade-skifte til Liverpool.

Kevin Schade har siden sin ankomst til Brentford spillet 15 kampe for klubbens førstehold. Her er det blevet til en enkelt assist, mens han stadig har sit første mål tilgode i Brentford-trøjen.

Kampen mellem Liverpool og Brentford fløjtes op lørdag klokken 18:30 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer