1 min læsningMål og Highlights: Se Hobro tage vigtigt point i kampen om overlevelse i NordicBet Ligaen mod FC Fredericia

Hobro hentede et vigtigt point imod FC Fredericia i kampen om at spille sig væk fra nedrykningskampen i NordicBet Ligaen. Se alle mål og highlights fra kampen inde i artiklen.

1 min læsning
Hobro Logo

Fredag aften var der afgørende point på spil, da FC Fredericia på hjemmebane tog imod gæsterne fra Hobro. Specielt for Hobro var kampen vigtig, da en sejr i aftenens opgør kunne sende jyderne tæt på at sikre endnu en sæson i NordicBet Ligaen.

Men en sejr skulle det ikke blive til for Hobro – og det selvom man ellers kom foran 1-0 i starten af anden halvleg. To scoringer senere i anden halvleg fra FC Fredericia vendte dog kampen på hovedet, men med en sen udligning sikrede Hobro sig et 2-2 resultat.

Men til Hobros uheld blev det andetsteds til en sejr for nedrykningskandidaterne fra Fremad Amager, som altså haler ind i bunden af NordicBet Ligaen. Syv point adskiller nu de to klubber på 10.- og 11. pladsen med fire kampe tilbage.

FC Fredericia 0-1 Hobro (Mads Freundlich, 49′):

FC Fredericia 1-1 Hobro (Adam Jakobsen, 60′):

FC Fredericia 2-1 Hobro (Selvmål af Jesper Bøge Pedersen, 70′):

FC Fredericia 2-2 Hobro (Laurs Skjellerup, 80′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer