NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Se Hobro tage vigtigt point i kampen om overlevelse i NordicBet Ligaen mod FC Fredericia

Hobro hentede et vigtigt point imod FC Fredericia i kampen om at spille sig væk fra nedrykningskampen i NordicBet Ligaen. Se alle mål og highlights fra kampen inde i artiklen.

Hobro Logo

Fredag aften var der afgørende point på spil, da FC Fredericia på hjemmebane tog imod gæsterne fra Hobro. Specielt for Hobro var kampen vigtig, da en sejr i aftenens opgør kunne sende jyderne tæt på at sikre endnu en sæson i NordicBet Ligaen.

Men en sejr skulle det ikke blive til for Hobro – og det selvom man ellers kom foran 1-0 i starten af anden halvleg. To scoringer senere i anden halvleg fra FC Fredericia vendte dog kampen på hovedet, men med en sen udligning sikrede Hobro sig et 2-2 resultat.

Men til Hobros uheld blev det andetsteds til en sejr for nedrykningskandidaterne fra Fremad Amager, som altså haler ind i bunden af NordicBet Ligaen. Syv point adskiller nu de to klubber på 10.- og 11. pladsen med fire kampe tilbage.

FC Fredericia 0-1 Hobro (Mads Freundlich, 49′):

FC Fredericia 1-1 Hobro (Adam Jakobsen, 60′):

FC Fredericia 2-1 Hobro (Selvmål af Jesper Bøge Pedersen, 70′):

FC Fredericia 2-2 Hobro (Laurs Skjellerup, 80′):