3F Superligaen

Jesper Sørensen før Randers-opgør: Sådan får vi et godt resultat

Brøndby-cheftræner, Jesper Sørensen, har opskriften klar på, hvordan vestegnsklubben henter et resultat med hjem fra Randers søndag.

Jesper Sørensens opskrift på Brøndby-triumf mod Randers FC.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

4-0.

Det var stillingen på måltavlen, da dommer Jakob Kehlet tog fløjten i munden for sidste gang i det seneste opgør mellem Brøndby IF og Randers FC. Således storsejrede Randers FC overraskende på Brøndbys eget græs.

Søndag venter så det omvendte opgør, og her skal der andre boller på suppen fra Brøndbys side. Det fortæller klubbens cheftræner, Jesper Sørensen, i et interview på klubbens hjemmeside.

Brøndby-cheftræneren håber på, at man kan bygge videre på de takter, der blev vist i den forgangne weekend, hvor det blev til en derby-sejr mod rivalerne fra F.C. København på 1-0.

– Vi skal over og være en stærk enhed, som vi var inde i Parken. Vi skal ikke være spredt ud over hele banen, som vi var på Brøndby Stadion, og vi skal have respekt for, at de er dygtige på hjemmebane og svære at slå, fortæller Jesper Sørensen, inden han går videre med nogle konkrete punkter, der kan være med til at skaffe et resultat på Cepheus Park søndag:

– Vi tror på, at hvis vi kan komme med noget af det, vi leverede senest inde i Parken, hvor vi var hårde i spillet, kompakte og arbejdede hårdt for hinanden, så tror jeg også, vi kan tage til Randers og få et godt resultat.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Før opgøret mellem Randers FC og Brøndby IF placerer vestegnsklubben sig på en sidsteplads i Mesterskabsslutspillet med36 point. De nærmeste konkurrenter er netop Randers FC, som samlet har hentet fire point mere end Brøndby, nemlig 40 af slagsen.

Kampen mellem Randers FC og Brøndby IF fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Se highlights fra Brøndbys derby-sejr mod FCK i videoen øverst i artiklen.

Se Slimanes peptalk fyre op under Brøndby-holdet: For vores fans er det en livsstil!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P