2 min læsningAncelotti afviser: Spiller ikke om mit job i Copa del Rey og Champions League

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti føler ikke, at Real-spillerne skal spille for hans job i Copa del Rey og Champions League.

2 min læsning
Carlo Ancelotti er ikke bange for at miste sit job og blive fyret i Real Madrid.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

LaLiga er uden for rækkevidde, men der er forsat plads til triumf og pokaler i Copa del Rey og Champions League.

Det er foreløbigt facit for Real Madrid og klubbens træner Carlo Ancelotti i denne sæson.

Men skuffelsen i LaLiga, hvor rivalerne fra FC Barcelona i skrivende stund befinder sig 14 point foran med fem kampe tilbage af sæsonen, har fået rygterne til at florere. Real Madrid må ikke også skuffe i Copa del Rey og Champions League. For så kommer det til at koste Ancelotti jobbet.

Men det giver den garvede italiener, som efterhånden har rundet de 63 år, ikke meget for. Det fortæller Ancelotti på fredagens pressemøde ifølge ESPN.

– Det er Copa del Rey-finalen og en semifinale i Champions League. Det er alt. Jeg spiller ikke for mit liv. Det er et trofæ, og så har vi en semifinale at forberede os på… Min fremtid er klar. Min kontrakt udløber den 30. juni 2024, ikke i morgen, lyder det kontant fra Ancelotti.

– At tale om min fremtid giver ingen mening. Hvad jeg kan sige er, at jeg hver dag får ekstraordinær hengivenhed fra præsidenten (Florentino Perez, red.) og generaldirektøren (Jose Angel Sanchez, red.), og for mig er det nok… Jeg spiller en finale og en semifinale, og jeg vil gerne vinde dem begge.

Følg Campo på Facebook

Real Madrid har i den seneste tid været presset rent resultatmæssigt, hvor det blandt andet er blevet til nederlag mod Real Sociedad og Girona.

Således er FC Barcelona blot sejlet længere væk i fronten af LaLiga, mens også lokalrivalerne fra Atletico Madrid har overhalet kongeklubben i tabellen, hvor man lige nu må tage sig til takke med en tredjeplads.

Lørdag venter i første omgang Copa del Rey-finalen mod Osasuna, hvorefter første opgør i Champions League-semifinalen mod Manchester City venter tirsdag.

Medie: Bellingham får vanvittig frikøbsklausul i Real Madrid

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer