Premier League

Ten Hag kender ikke sit transferbudget men slår fast: Nødt til at have penge!

Manchester United ligner et hold, der så småt er ved at sikre sig Champions League-fodbold i næste sæson, men klubbens manager kender ikke sit budget til det kommende transfervindue.

Manchester United-manager, Erik ten Hag, kender ikke sit transferbudget men slår fast, at klubben har brug for penge til nye spillere.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

I den røde del af Manchester har optimismen spiret, siden Erik ten Hag sidste sommer overtog managerposten i klubben.

Præstationerne på banen har i dén grad været op og ned, men med seks kampe tilbage i Premier League er Manchester United favoritter til at tage en af de to Champions League-pladser efter Arsenal og bysbørnene fra Manchester City.

For at skulle kæmpe med om de helt store trofæer kræves formentlig en større oprydning i truppen allerede til sommer, ligesom nye folk formentlig skal til. Manager Ten Hag kender dog ikke på nuværende tidspunkt sit transferbudget.

– Det har jeg ikke nogen indflydelse på. Jeg ved det ikke.

– Det eneste jeg ved, er, at Manchester United er en af de største klubber, måske iblandt de to største klubber i verden målt på fanbaser. Så jeg mener, at klubben skal konkurrere om de største [trofæer] i verden; Altså Champions League og Premier League.

– Men i fodbold er man nødt til at have penge for at skabe en trup, for det er niveauet hos dine spillere, der afgør, om man får succes eller ej, lyder det fra Erik ten Hag.

Schmeichel slår fast: Jeg håber de overtager Manchester United

Selvom Manchester United kun i fire af de seneste ni sæsoner er sluttet i Premier Leagues top-fire, så ligger klubben igennem de seneste ti år helt i toppen over europæiske klubber, der har brugt flest penge på nye spillere.

Står det til Erik ten Hag, så bliver det ikke i sommeren 2023, at den trend stopper.

– Alle ved, at man har brug for penge for at skabe en trup. Spillere på et højt niveau koster mange penge. Jeg og vi ser det som et projekt. I sådan et projekt gælder det også, at man er [aktiv] i transfervinduerne, at man styrker sin trup eller får nyt blod ind, så man får mere balance, og man får unge spillere ind, lyder det fra Manchester United-manageren.

Manchester United gæster torsdag aften Brighton i en kamp, som mere eller mindre kan sikre klubben en plads i top-fire.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P