1 min læsningSlukøret FCN-træner om at indkassere fem: Så kan man ikke regne med at spille nogen finale

FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup, var skuffet over, at hans hold lod F.C. København score hele fem gange.

1 min læsning
FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup under 2. semifinalekamp i DBU Pokalen mellem FC København og FC Nordsjælland i Parken i København, torsdag den 4. maj 2023.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

De bød i den grad F.C. København op til dans, men i sidste ende bar det ikke frugt for FC Nordsjælland.

Efter at have været bagud 4-1 fik Johannes Hoff Thorups tropper ellers kæmpet sig tilbage i opgøret med to hurtige mål, som faktisk var nok til at sende dem videre, men et straffespark i slutminutterne blev dyrt.

Og selvom der var positive ting at tage med fra opgøret, som FCN-cheftræneren var positiv over, så mener han slet ikke, det er godt nok at åbne så meget op i defensiven, som Farum-klubben gjorde torsdag.

– Det er jo alt for meget. Man kan jo ikke regne med at spille nogen finale, når man lukker fem ind i semifinalen. Så bliver det godt nok op ad bakke, siger FCN-cheftræneren og fortsætter:

– Men det var også en kamp, der var så åben. (…) Det er jo også den måde, vi gerne vil angribe det på, men på nogen punkter bliver det måske lidt for åbent til tider.

Hoff Thorup var rasende ved slutfløjt på grund af en særlig episode inden slutfløjtet. Det kan du høre meget mere om i det fulde interview i videoen øverst i artiklen.

Når FC Nordsjælland har fået rystet skuffelsen af sig, får de dog mulighed for at tage revanche allerede på mandag, hvor F.C. København igen venter. Denne gang i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer