1 min læsningOfficielt: Brentford forlænger kontrakten med offensiv profil

Brentford oplyser torsdag, at man har forlænget aftalen med Yoane Wissa, som har bundet sig til klubben indtil sommeren 2026.

1 min læsning
Wissa har skrevet under på en ny kontrakt med Brentford.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford forlænger med deres faste venstrekant.

Således har Yoane Wissa fra DR Congo skrevet under på en ny aftale med Thomas Franks tropper. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 26-årige kantspiller har skrevet under på en ny kontrakt, som holder ham i klubben et ekstra år, og han er dermed at finde under Franks ledelse indtil sommeren 2026.

Wissa kom til danskerklubben i sommeren 2021, og siden da er det kun klubbens største stjerne, Ivan Toney, der har scoret flere mål i Premier League end congoleseren.

Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse, at Thomas Frank er meget tilfreds med hans forlængelse.

– Jeg er virkelig tilfreds med, at Wissa har skrevet under på en ny kontrakt. Han har været en fantastisk tilføjelse til klubben siden sin ankomst, fortæller danskeren til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han er en virkelig god spiller, som har bevist, han kan score mål i Premier League. Det er en stor ting at have ham i truppen. Han er en konstant måltrussel, er god i dybden og er også god i kombinationsspillet.

Følg Campo på Facebook

Wissa har spillet 70 kampe for Brentford og alle sammen under Thomas Frank. Her er det blevet til 15 scoringer og fire oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer