2 min læsningOB henter gambisk forsvarstalent til akademiet

OB oplyser torsdag, at man har hentet forsvarsspilleren Yaya Bojang ind på en lejeaftale med købsoption.

2 min læsning
OB

OB er blevet et talent rigere.

Således har man skrevet kontrakt med gambiske Yaya Bojang, som kommer til at spille på fynboernes U19-hold fra sommeren 2023 og et halvt år frem.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 18-årige gambianer er hentet ind på leje fra Real De Banjul, som gør sin gang i den bedste gambianske liga, GFA League First Division og kommer i første omgang til at blive tilknyttet OB’s akademi.

Aftalen mellem de to klubber løber ifølge OB’s hjemmeside fra 1. juli til 31. december, hvorefter en købsoption kan udnyttes.

Tonny Hermansen, som er akademichef i OB ser et stort lys i sin nye tilføjelse til akademiet.

– Yaya er et spændende bekendtskab. Han har vist sig frem som en fantastisk personlighed, hvor han er meget open-minded, og samtidigt har han en supergod indstilling, når han træner. Jeg synes, han har et stort udviklingspotentiale, og det håber vi, at vi kan være med til at udvikle de næste seks måneder, siger han til klubbens hjemmeside.

Han regner også med, at den 18-åriges tilværelse på U19-holdet bare bliver en trædesten til det øverste niveau.

– Jeg er da overbevist om, at når han er faldet til her, så ser vi ham tage det næste spring, forklarer han yderligere.

Bojang, som ifølge ham selv både kan spille som stopper, back og på den defensiv midtbane, fortæller, at han er meget tilfreds med skridtet til Danmark, hvor han vil gøre meget for at tilpasse sig.

– Jeg er her for at arbejde hårdt og for at lære noget hver dag. Jeg vil tillære mig dansk, så jeg har fortalt mine holdkammerater i Odense, at jeg ikke vil tale engelsk med dem mere, da jeg skal lære dansk. Det er for min egen skyld, så det bliver nemmere for mig at tale sproget, siger han til klubbens hjemmeside.

Den unge forsvarsspiller mangler stadig at få arbejds- og opholdstilladelse, men klubben oplyser, at man regner med at have det i orden i løbet af juni.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer